Много е вероятно между 19 и 22 май руските сили за

...
Много е вероятно между 19 и 22 май руските сили за
Коментари Харесай

Лондон разкри как Русия доказва, че е жертва във войната

Много е евентуално сред 19 и 22 май руските сили за сигурност да са се сблъскали с партизани на минимум три места в Белгородска област в Русия, покрай украинската граница. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10562
Въпреки че самоличността на партизаните остава непотвърдена, съветски групировки, противопоставящи се на режима, поеха отговорност за офанзивите.

Британското разузнаване показва, че най-тежкият случай е станал край град Грайворон. Освен боевете с леко въоръжение, наоколо до местопроизшествията е регистриран и растеж в броя на офанзивите с дронове или на заобиколен огън.

Русия изтегля няколко села и разположи спомагателни сили за сигурност в региона.

Страната е изправена пред все по-сериозна разнопосочна заплаха за сигурността в своите гранични райони - офанзиви против военни самолети, набези със самоделни взривни устройства по железопътни линии, а в този момент и директни партизански дейности.

Според английското МО е съвсем изцяло несъмнено, че Москва ще употребява тези произшествия, с цел да поддържа формалната си теза, че точно тя е жертвата във войната.

Вчера в Белгородска област беше въведен режим на " антитерористична интервенция ", който нормално се пояснява като възбрана за разпространяване на всякаква информация, друга от тази, идваща от публични източници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР